Bejelentés


Dolgozzon a pénz! Befektetések maximális előnyökkel


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Miért lehet hasznos ez a befektetés Önnek és családjának?


Mert megtakarításaikat egy dinamikus, saját maguk
által összeállított befektetési stratégiával hosszú távon biztos hozammal gyarapíthatják.
Mert a családjuk védelmét minden körülmények
között biztosíthatják, és mindezt egy szerzõdéssel
megvalósíthatják.
Mert kedvezõ adózási feltételek mellett nyújtunk biztosítási szolgáltatást és vagyon-gyarapítási lehetõségeket.
Mert a piacon elsõként nálunk elérhetõ az úgynevezett „Stop loss” árfolyamfigyelõ funkció, mellyel az Ön által felhalmozott tõke és hozam egy esetleges kedvezõtlen árfolyam-változás esetén védelmet élvez.
Mert egy szerzõdésen belül akár négy személy biztosítási védelmérõl gondoskodhat.
Mert a kétféle védelmi szint közül minden biztosított személyre szabottan választhatja meg a biztosítási szolgáltatás nagyságát, amely egy nem várt tragédia esetén nyújt anyagi biztonságot.
Mert 15 különbözõ eszközalap közül válogathatja össze személyes befektetési csomagját. Alacsony kockázatú, árfolyamgarantált megoldásoktól az izgalmas részvényekig kínálunk eszközalapokat, amelyek más és más földrajzi régiókba és szektorokba fektetnek be.
Pl. Maharadzsa Indiai részvények, Brazil részvények, Shanghai Express kínai részvények, Salsa Latin-Amerikai részvények stb…
Mert különleges, 3 lépcsõs ügyfélbónuszt nyújtunk.
Minden ügyfelünk, aki hosszú távú biztosítási és befektetési céljai megvalósításához ezt a megoldást választja, a 6. év után 25%-ra, a 10. év után 50%-ra és a 15. díjjal fedezett év után az addig átlagosan fizetett éves díj 100%-ára jogosult, amit jóváírunk a számláján.
Mert euróban vagy forintban is tarthatja a pénzét. 
Mert a szerzõdéshez díjmentesen nyújtjuk Önnek a
Portfólió Plusz (mellényzseb) kiegészítõ befektetési számlát, amellyel tovább gyarapíthatja megtakarítását. A Portfólió Plusz számlán lévõ megtakarításához a teljes tartam alatt rugalmasan bármikor hozzáférhet az elért hozamokkal együtt.


A piacon forradalmian új megoldást kínálunk az Ön számára, mellyel élvezheti a dinamikus eszközalapok hozamát, ugyanakkor védve van az árfolyam-ingadozások nem kívánt hatásai ellen.
Ha igénybe veszi a „Stop loss” árfolyamfigyelõ szolgáltatást, akkor az egyes eszközalapokhoz beállíthat egy tetszõleges (%-os) értéket.
Amennyiben az adott eszközalap árfolyama a korábbi maximális árfolyamához képest az Ön által megadott mértékben csökken, akkor megtakarítása automatikusan áthelyezésre kerülhet egy elõre megadott biztonságos eszközalapba, és a változásról SMS értesítést küldünk Önnek.
Amennyiben az eszközalap árfolyam-növekedése ezután elér egy elõre megadott mértéket, újabb SMS-ben értesítjük, amely arra figyelmeztet,
hogy az adott eszközalap árfolyama várhatóan ismét növekedési pályára állt, és érdemes lehet benne ismét befektetéseket elhelyezni.


A befektetési kockázatok porlasztására ajánlott másik eszköz a diverzifikáció, azaz ha befektetéseit egyéni elképzelései szerint kockázatosabb és kevésbé kockázatos eszközalapokban vegyesen gyarapítja. Egy portfólióba érdemes több különbözõ eszközalapot válogatni, de nem javasolt, hogy a kockázatosabb típusú eszközalapok összes aránya meghaladja a 40%-ot.


Igazi kényelem karosszékébõl –  Internetes ügyintézés Kényelmesebb, olcsóbb és egyszerûbb szerzõdése menedzselése az ügyfélportálon, ahol többek között aktiválhatja a piacon egyedülálló befektetési védelmet nyújtó Stop loss funkciót is.
A szerződéséhez biztosított bankkártya segítségével Ön bárhol és bármikor hozzáférhet kiegészítõ számláján kamatozó megtakarításához.
A világ bármely táján vásárolhat gyorsan, kényelmesen és biztonságosan.


Pénze a felhasználásig hozamot termel Önnek!VIP Ügyfélszolgálat Professzionális szakemberektõl.
Naprakész befektetési információkat nyújt értéktõzsdékrõl, devizapiacokról, kötvénypiacokról, befektetésekrõl, így támogatva Önt a befektetési döntések meghozatalában.


További információért vagy kérdés esetén forduljon bizalommal hozzánk.Üzenetküldés
Ha részletesen érdekli a lehetőség szívesen tájékoztatom, írja meg igényét.

E-mail címed:
Szöveg:


Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!